div id="941253888">
Privātuma politika

Sedija Lejiete zīmols (“uzņēmums”, “I”, “mēs” vai “mēs”) ir veltīts jūsu personiskās informācijas privātuma ievērošanai, un šī privātuma politika apraksta, kāda informācija no jums tiek vākta vietnē www.sedijalejietebrand.com (turpmāk “vietne”) un kā to lieto. Termins “jūs” attiecas uz ikvienu, kurš izmanto, apmeklē un / vai skata vietni.

Apmeklējot un izmantojot vietni, jūs apstiprinat un piekrītat ievērot šo privātuma politiku. Jūsu turpmākā vietnes izmantošana pēc jebkādu izmaiņu publicēšanas mūsu konfidencialitātes politikā nozīmē, ka jūs piekrītat šīm izmaiņām un atjauninājumiem. Jūs nedrīkstat piekļūt vietnei vai to izmantot, ja nevēlaties ievērot šo konfidencialitātes politiku.

 

KĀDU INFORMĀCIJU VĀCAM UN KĀ TĀ TIEK IZMANTOTA

Piekļūstot vietnei, veicot pirkumu vietnē, jūs varat sniegt noteiktu personu identificējošu informāciju, tostarp, bet neaprobežojoties ar savu vārdu, e-pasta adresi, tālruņa numuru, adresi, iemiesojuma attēlu, kredītkartes informāciju.

Šī informācija tiek apkopota, kad reģistrējaties vietnē, veicat pasūtījumu, abonējat biļetenu, sazinieties ar mums, izmantojat tīmekļa vietnes meklēšanas funkciju, sniedzat komentārus vai jebkādas citas atsauksmes, aizpildāt veidlapu vai izmantojat tiešsaistes tērzēšanu vai ievadāt jebkuru cita informācija vietnē, lai sazinātos ar mums. Laiku pa laikam mēs varam arī apkopot informāciju, kuru jūs iesniedzat, piedaloties jebkurās tiešsaistes aptaujās, kuras mēs varam publicēt mūsu vietnē.

Jūsu personiskā informācija tiek izmantota, lai personalizētu jūsu pieredzi, uzlabotu vietni, lai tā labāk kalpotu jums, sniegtu klientu apkalpošanas atbalstu, efektīvi apstrādātu jūsu pieprasījumus vai darījumus, pielāgotu reklāmas jums, piesaistītu pakalpojumu vai produktu atsauksmes, sniegtu jums piedāvājumus, reklāmas un sekot sazināties ar jums, izmantojot saraksti (e-pasts, tērzēšana tiešsaistē vai tālrunis). Mēs varam arī izmantot šo informāciju, lai sniegtu jums mūsu partneru un / vai mūsu saistīto uzņēmumu piedāvājumus un akcijas apmaiņā pret komisijas maksu bez jums papildu izmaksām.

Turklāt, tāpat kā citas vietnes, šī vietne automātiski apkopo noteiktu informāciju par jums, izmantojot žurnāla datus un Google Analytics. Žurnāla dati ir informācija par datora interneta protokola adresi, kas ir jūsu “IP” adrese, pārlūkprogrammas informācija, interneta pakalpojumu sniedzēja informācija, operētājsistēma un pārlūkprogrammas tips. Līdzīgi Google Analytics apkopo noteiktu informāciju par jūsu atrašanās vietu, pārlūkošanas vēsturi, apmeklētajām lapām, aprīkojumu, kuru izmantojāt, lai piekļūtu vietnei, trafika modeļus un citus vispārīgus modeļus, kas saistīti ar jūsu vietnes lietošanu.

Šī informācija tiek izmantota, lai analizētu vietnes statistiku, kas saistīta ar lietotāju uzvedību un interesēm, uzlabotu mūsu veiktspēju un jūsu vietnes lietošanu un vēl vairāk uzlabotu jums piedāvātos produktus un pakalpojumus.

 

SĪKDATŅU IZMANTOŠANA

Vietne var izmantot sīkdatnes, lai atvieglotu vietnes izmantošanu. Sīkdatnes ir faili ar nelielu datu daudzumu, ieskaitot anonīmu unikālu identifikatoru, ko vietne nosūta uz jūsu datora cieto disku, kad skatāt vietni. Tāpat kā citas vietnes, mēs automātiski apkopojam informāciju, kas nav personu identificējoša informācija, tostarp, bet neaprobežojoties ar jūsu IP adresi, ģeogrāfisko atrašanās vietu, valodas preferenci, apmeklētāju datumu un laiku.

Atstājot komentāru mūsu vietnē, jūs varat izvēlēties saglabāt savu vārdu, e-pasta adresi un vietni sīkdatnēs. Tie ir jūsu ērtībai, lai, atstājot vēl vienu komentāru, vairs nebūtu jāaizpilda sava informācija.

Ja jums ir konts un jūs piesakāties šajā vietnē, mēs iestatīsim pagaidu sīkfailu, lai noteiktu, vai jūsu pārlūkprogramma pieņem sīkdatnes. Šajā sīkfailā nav personas datu, un tas tiek izmests, aizverot pārlūkprogrammu.

Mēs varam izmantot sīkfailus dažādu iemeslu dēļ, piemēram, jūsu pārlūkošanas pieredzes optimizēšanai un personalizēšanai, mūsu vietnes analīzes pārbaudei, jūsu preferenču un iestatījumu saglabāšanai turpmākai izmantošanai, reklāmu rādīšanai, pamatojoties uz jūsu patiku un interesēm, saistīto mārketingu un komentāru ievietošanu mūsu vietnē.

Šī informācija tiek apkopota tikai tāpēc, lai labāk apkalpotu un izprastu jūsu lietotāja pieredzi vietnē. Jums ir iespēja izslēgt sīkdatnes savā datorā, ja vēlaties to darīt. Ja izvēlēsieties to darīt, iespējams, nevarēsit apskatīt visas šīs vietnes funkcijas un saturu.

TREŠO PUŠU SAITES UN LIETOŠANA

Mēs vietnē varam iekļaut, piedāvāt vai reklamēt trešo personu saites, produktus vai pakalpojumus. Noklikšķinot uz trešās puses saites un atstājot šo vietni, mūsu konfidencialitātes politika un noteikumi un nosacījumi jums vairs nav saistoši.

Raksti šajā vietnē var ietvert iegultu saturu (piemēram, videoklipus, attēlus, reklāmas utt.). Iegultais saturs no citām vietnēm darbojas tieši tāpat, it kā apmeklētājs būtu apmeklējis otru vietni. Šīs vietnes var apkopot datus par jums, izmantot sīkfailus, iegult papildu trešo pušu izsekošanu un uzraudzīt jūsu mijiedarbību ar šo iegulto saturu, tostarp izsekot jūsu mijiedarbību ar iegulto saturu, ja jums ir konts un esat pieteicies šajā vietnē.

Mēs varam izmantot Google AdSense reklamēšanu kopā ar jebkuru citu trešo personu reklamēšanu vietnē. Google ir trešā puse, kas arī izmanto sīkdatnes, lai reklāmas rādītu vietnē, lai nodrošinātu pozitīvu lietotāja pieredzi. Trešo pušu pārdevēji, piemēram, Google, izmanto sīkfailus, lai reklāmas rādītu, pamatojoties uz lietotāja iepriekšējiem vietnes apmeklējumiem. Varat atteikties no Google, apmeklējot viņu konfidencialitātes politiku un reklāmu iestatījumus.

Mēs nekontrolējam šīs trešās puses, un tām ir sava privātuma politika. Mēs arī neesam atbildīgi par šo trešo personu darbībām un praksi. Ja jums ir kādi jautājumi, jums tieši jāsazinās ar viņiem un jāizlasa viņu konfidencialitātes politika. Jūs arī piekrītat, ka jūs izmantojat šīs trešo personu vietnes tikai uz jūsu risku.

 

JŪSU INFORMĀCIJAS ATKLĀŠANA

Parasti mēs neatklājam jūsu personisko informāciju trešajām personām bez jūsu piekrišanas, izņemot šādus apstākļus:

  1. Mēs varam izpaust jūsu informāciju mūsu uzticamajām trešajām pusēm, kas strādā ar mums, piemēram, mūsu vietņu mitināšanas partneriem, e-pasta mārketinga pakalpojumu sniedzējiem, citiem pakalpojumu sniedzējiem, kas palīdz tīmekļa vietnes darbībā, un visiem citiem saistītajiem un meitas uzņēmumiem, uz kuriem mēs paļaujamies, lai sniegtu jums informāciju. šeit piedāvātajiem produktiem un pakalpojumiem.

  2. Mēs varam atklāt jūsu informāciju, lai ievērotu štata vai federālos noteikumus, kas saistīti ar tiesas procesiem par autortiesību pārkāpumiem, vai jebkurām citām juridiskām pretenzijām, kas saistītas ar vietni.

  3. Mēs varam atklāt jūsu informāciju mūsu tiesību pārņēmējam un / vai ieguvējai pusei apvienošanās, iegādes, pārstrukturēšanas, likvidācijas vai daļējas pārdošanas gadījumā nākotnē. Tomēr jūsu personiskā informācija tiks nodota ieguvējai pusei saskaņā ar šo privātuma politiku.

 

E-PASTU MĀRKETINGS

Jums ir iespēja izvēlēties vai atteikties no mūsu e-pasta saraksta. Abonējot un izvēloties, jūs piekrītat saņemt atjauninājumus, ziņojumus, reklāmas materiālus un visu citu ar šo vietni saistīto saturu. Nosūtot e-pastu, saziņas nolūkos ar jums tiek saglabāta e-pasta ziņa kopā ar e-pasta adresi un atbildēm. Šī informācija tiek turēta konfidenciāli, un mēs nedalāmies, nepārdodam un nepārdodam jūsu e-pasta informāciju ar trešajām personām, ja vien šajā konfidencialitātes politikā nav noteikts citādi.

 

GDPR APMEKLĒTĀJU TIESĪBAS

Saskaņā ar GDPR, ja atrodaties Eiropas Savienībā, jums ir tiesības uz dažām turpmāk uzskaitītajām tiesībām un informāciju.

Mēs saglabāsim visu informāciju, kuru jūs izvēlējāties mums sniegt, līdz iepriekšējam no:

  1. Jūs lūdzat mums dzēst informāciju, nosūtot pieprasījumu uz info@sedijalejietebrand.com. Lūdzu, ņemiet vērā, ka šādu pieprasījumu dēļ jūs vairs nevarēsit piekļūt maksas pakalpojumam, kas iepriekš jums tika nodrošināts.

  2. Mūsu lēmums pārtraukt esošo datu sniedzēju izmantošanu.

  3. Uzņēmums nolemj vairs nedarboties vai turpināt piedāvāt pakalpojumus.

  4. Dati vairs nav nepieciešami, lai sniegtu jums pakalpojumu, ir pārāk dārgi, lai saglabātu turpmāku saglabāšanu, vai arī uzņēmums uzskata tos par novecojušiem.

Jums ir tiesības pieprasīt piekļuvi saviem datiem, kurus mēs glabājam, un jums ir iespēja piekļūt jūsu personas datiem.

Jums ir tiesības labot vai dzēst savus personas datus. Jums ir tiesības pārbaudīt savu personas datu pareizību un pieprasīt, lai tie tiktu pilnībā izlaboti vai noņemti

Jums ir tiesības meklēt ierobežojumus datu apstrādei. Kad jūs ierobežojat jūsu datu apstrādi, mēs varam saglabāt jūsu datus, bet nevaram tos tālāk apstrādāt.

Jums ir tiesības iebilst pret savu datu apstrādi noteiktos apstākļos, ieskaitot, bet neaprobežojoties ar tiešo mārketingu, profilēšanu, zinātniskiem vai vēsturiskiem pētījumiem, statistikas mērķiem, automatizētu lēmumu pieņemšanu un profilēšanu un uzdevumiem, kuru pamatā ir likumīgas intereses vai sabiedrības intereses. / valsts varas īstenošana.

Jums ir tiesības uz savu datu pārnesamību. Jums ir tiesības pieprasīt no mums savus personas datus, tos saņemt un pārsūtīt citam pārzinim.

Jums ir tiesības jebkurā laikā atsaukt piekrišanu. Ja esat devis piekrišanu tam, ka Uzņēmums apstrādā jūsu personas datus, jums ir tiesības jebkurā laikā atsaukt šo piekrišanu, neietekmējot apstrādes likumību, pamatojoties uz piekrišanu, kas notika pirms jūsu piekrišanas atsaukšanas.

Jums ir tiesības iesniegt sūdzību uzraudzības iestādē, kuras jurisdikcijā ir jautājumi, kas saistīti ar Vispārīgo datu aizsardzības regulu.

Mums nepieciešama tikai informācija, kas ir pamatoti nepieciešama, lai noslēgtu ar jums līgumu. Mēs neprasīsim jums sniegt piekrišanu par jebkādu nevajadzīgu apstrādi kā nosacījumu, lai noslēgtu līgumu ar mums.

 

JŪSU TIESĪBAS SASKAŅĀ AR KALIFORNIJAS PATĒRĒTĀJU PRIVĀTUMA AKTU (CCPA ATBILSTĪBA)

Ja jūs dzīvojat Kalifornijā, jums ir tiesības uz papildu tiesībām saskaņā ar Kalifornijas tiesību aktiem, un mēs nodrošinām CCPA ievērošanu. Šeit ir jūsu tiesības:

  1. Jums ir tiesības zināt, vai jūsu personiskā informācija tiek pārdota vai izpausta trešajām personām.

  2. Jums ir tiesības pateikt nē savas personiskās informācijas pārdošanai.

  3. Jums ir arī tiesības piekļūt savai personiskajai informācijai, kuru mēs sniegsim 30 dienu laikā pēc šāda pieprasījuma.

  4. Jums ir tiesības zināt, kāda personiskā informācija no jums tiek vākta un kā tā tiek izmantota, ko mēs izskaidrojām šajā konfidencialitātes politikā

  5. Jums ir tiesības uz personiskās informācijas dzēšanu

  6. Jums ir tiesības uz vienādu pakalpojumu, cenu un bez diskriminācijas

  7. Jums ir tiesības uz datu pārnesamību un tiesības pieprasīt savu personisko informāciju un izmantot to saviem mērķiem

Saskaņā ar Kalifornijas likumu "Spīdiet gaismu", jums ir atļauts pieprasīt informāciju par veidu, kādā mēs kopīgojam noteiktas informācijas kategorijas ar trešām personām to mārketinga vajadzībām. Mēs varam izpaust jūsu personisko informāciju mūsu saistītajiem uzņēmumiem vai citām saistītām trešajām pusēm, piemēram, pakalpojumu sniedzējiem, pārdevējiem, lai viņi tos izmantotu mārketingā, lai mēs varētu jums piedāvāt šajā vietnē piedāvātos produktus un / vai pakalpojumus. Kad mēs izpaužam šādu informāciju, jūsu personiskā informācija joprojām tiek turēta konfidenciāli un starp mums un šo trešo pusi. Tas netiek izmantots citiem mērķiem, kas nav atļauti likumos.

Lūdzu, ņemiet vērā, ka mēs nepārdodam jūsu personisko informāciju trešajām personām un nekad neesam pārdevuši jūsu personisko informāciju. Mēs neplānojam arī turpmāk pārdot jūsu personisko informāciju.

Saskaņā ar CCPA jums joprojām ir tiesības atteikties no šādas pārdošanas un nosūtīt mums pieprasījumu “nepārdod manu informāciju”. Ja vēlaties izmantot kādu no savām tiesībām, kas noteiktas Kalifornijas likumos, lūdzu, iesniedziet mums pārbaudāmu patērētāja pieprasījumu, nosūtot mums e-pastu uz adresi info@sedijalejietebrand.com. Tikai jūs kā persona, kas reģistrējusies Kalifornijas valsts sekretārā, varat padarīt pārbaudāmu pieprasītu patērētāju, kas saistīts ar jūsu personisko informāciju, vai kādu citu, kuru pilnvarojat rīkoties jūsu vārdā.

Jūsu pārbaudāmajā patērētāja pieprasījumā ir jāsniedz pietiekama informācija, kas ļauj mums pārbaudīt, vai jūs esat persona, par kuru jūs apgalvojat, vai ka jūs esat tādas personas pilnvarots pārstāvis, par kuru mēs esam apkopojuši personisko informāciju. Jums jāapraksta savs pieprasījums, norādot pietiekami daudz informācijas, piemēram, vārdu un uzvārdu, adresi un valsti, kas ļauj mums pareizi izprast pieprasījumu un atbildēt uz to. Lūdzu, ņemiet vērā, ka mēs nevaram atbildēt uz jūsu pieprasījumu vai sniegt jums personisku informāciju, ja vien mēs vispirms nepārbaudām jūsu identitāti vai pilnvaras iesniegt šādu pieprasījumu un neapstiprinām, ka personiskā informācija attiecas uz jums. Mēs mēģināsim atbildēt uz jūsu pieprasījumu 30 dienu laikā pēc saņemšanas.

Šis Kalifornijas iedzīvotāju konfidencialitātes paziņojums papildina informāciju, kas iekļauta šīs konfidencialitātes politikas iepriekšējās sadaļās. Kalifornijas un Delaveras likumos arī noteikts, ka mums jāpaziņo, vai mēs ievērojam jūsu pārlūkprogrammas iestatījumus “Nesekot” attiecībā uz mērķtiecīgu reklamēšanu, un mēs neuzraugām un nereaģējam uz pārlūka “Nesekot” pieprasījumiem.

DROŠĪBA

Jūsu personiskās informācijas drošība mums ir svarīga, un mēs cenšamies ievērot vispārīgi komerciālos nozares standartus, lai aizsargātu jūsu personisko informāciju, kas mums tiek iesniegta brīvprātīgi un automātiski. Tomēr neviena pārraides metode internetā nav 100% droša, un mēs nevaram garantēt jūsu informācijas absolūtu drošību. Veicot pirkumu vai kredītkartes iegādi, izmantojot jebkādus vietnes līdzekļus, tiksit novirzīts uz trešās puses pārdevēju, lai pabeigtu darījumu. Visa informācija, ko sniedzat norēķināšanās procesa laikā, netiek saglabāta mūsu vietnē, bet tiek sniegta trešās puses pārdevējam, kurš pabeidz pirkuma darījumu.

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūs uzskatīt par nekaitīgiem par jebkādiem drošības pārkāpumiem un par to, ka trešās personas nesankcionēti izmanto jūsu personisko informāciju. Jūs arī piekrītat, ka bez mūsu ziņas un piekrišanas mēs nevaram būt atbildīgi par jūsu informācijas izpaušanu mūsu tīmekļa vietnē.

 

KONTAKTI

Ja jums ir kādi jautājumi vai komentāri par konfidencialitātes politiku, lūdzu, sazinieties ar mani pa e-pastu info@sedijalejietebrand.com.

  • Instagram
  • Facebook

Abonē jaunumus!

© 2020 by Sedija Lejiete Brand